1 martie 2010

Basescu 50,33%,Salam 99%Armonia întregului popor e sabotată în mod premeditat de cei care ascultă Verdi, Mozart, Billie Holiday, Sade sau Rainbow. E revoltător, e ruşinos! Vă pretindeţi intelectuali, dar nu sunteţi decât nişte manelişti. Care nu recunoaşteţi, ca noi toţi, că vă place manelele, că mai le ascultaţi pe furiş, că ele vă încântă auzul urechii. Maria Tănase şi Ileana Sărăroiu sunt şi ele din patrimoniul de manele, dar sunt greşit încadrate de nişte aşa-zişi specialişti ai folclorului.

Pentru a exemplifica genialitatea tezelor din februarie ale iubitului conducător, iată câteva "monstre" de versuri maneliste. Ele reprezintă creaţia întregului popor, a clasei sale muncitoare.
Pentru o evaluare exhaustivă a domeniului extrem de vast şi valoros al manelelor, am selectat câteva strofe extrem de relevante, ce demonstrează legătura strânsă dintre preşedintele iubit de popor şi acest gen muzical de top.

Iată, spre exemplu, ce simplu, dar în acelaşi timp ce mişcător se pot reproduce artistic cunoscuţii Florin Salam şi Roxana, Prinţesa Ardealului.

"Hai Băsescu la putere, scapă ţara de belele
Toţi duşmanii tăi acum, să te ştie de jupân
Rapatâm, rapatâm... (vocal, din gură)

Scapă ţara de lichele, de perverşi şi mafioţi,
Pune-i la respect pe toţi
Pârţâpa, pârţâpa... (vocal, din gură)"

Capacitatea de relaţionare, cu un electorat extrem de elevat, ce aparţine unei comunităţi euroatlantice cu valori culturale recunoscute, e subliniată şi de Nicolae Guţă, alături de aceeaşi Roxana.

"Am să beau după votare, 44 de pahare
Şi Băsescu, Doamne ajută, să ia 70%.

Bărbate, după votare, am să-ţi fac nişte grătare
Şi Băsescu, Doamne ajută, să ia şi 80%.

Şi-l vom pune preşedinte, că Băsescu nu se minte
Ascultaţi-mă pe mine, numa'şa vom trăi bine."

Argumentele irefutabile ar putea continua cu faimoşii
cantautori Florin Baboi, Copilu' de Aur, Rudy, Artistu'
şi mulţi alţii. Căutând pe internet numele preşedintelui
nostru, alăturat genului muzical amintit, am descoperit
cu mândrie patriotică un adevăr al zilelor noastre: 99% din
cei care l-au votat pe Băsescu sunt manelişti. Pârţâpa, pârţâpa, rapatâm!

Un comentariu:

Bancuri spunea...

Buna, iti scriu pentru a-ti propune unui schimb de linkuri. Daca doresti sa faci un schimb cu http://bancuri.iasi365.com/ lasa-mi un comentariu sau trimite-mi un mail la corcosan@yahoo.com cu titlul pe care il doresti si linkul tau. La mine titlul e Bancuri
O zi buna iti doresc