13 februarie 2010

ULTRASI,nu infractori....




Suntem oameni normali ca dumneavoastra, cu familii, neveste, prietene si locuri de munca. Avem o pasiune mare: fotbalul. Ne iubim echipele aproape la fel de mult ca pe noi insine. Acum niste oameni care nu au simtit niciodata pulsul peluzelor vor sa ne priveze de pasiunea noastra.

Noi suntem :

• Cei care mai cred ca fotbalul este un spectacol total, pe teren, pe banca tehnica si in tribune;

• Cei care vor sa mai aiba ce sa le arate copiilor si nepotilor atunci cand ei vor intreba cu glas nevinovat “Ce e aia o coregrafie?”, “Ce este un banner?”, “Ce este un steag de gard?”;

• Cei care se gandesc ca bucuria de a trai vertical este mai puternica decat impulsul supravietuirii.

ultrasi NU huligani!!!

* Suntem probabil singurele elemente active ale unei societati care ne obliga sa traim si sa ne comportam dupa cum ne dicteaza altii!

* NU vom accepta niciodata sa ni se inchida gura in mod fortat!

* NU imbratisam violenta gratuita, dar suntem obligati in dese randuri sa raspundem cu violenta la abuzurile de orice fel!

* Nu avem nevoie de publicitate si tot ceea ce facem, facem din pasiune!

* NU acceptam sa ne transforme nimeni fotbalul intr-un joc al burghezilor. Pe stadion nu trebuie sa fie facute diferente. Este un loc public unde nimeni NU ne poate CENZURA!!

* Am fost in dese randuri BATJOCORITI de cei ce poarta uniforme si care au ca rol ordinea si disciplina. NU putem accepta asta la nesfarsit!!

* Stilul ULTRA` este pentru noi UN MOD DE VIATA, nu un prilej de a ne aduna in gasti si a vandaliza orice ne iese in cale. NU acceptam sa fim judecati de persoane ce nu au incercat vreodata sa inteleaga acest mod de viata!

* Desi suntem catalogati ca infractori si persoane din suburbia societatii, majoritatea dintre noi avem studii, profesii si locuri de munca respectabile!!

Niciun comentariu: