16 februarie 2010

Ghidul pitipoancei!!!


Pitipoanca se formeza de la varsta in care Joule Verne,Ionel Teororeanu,Arghezi si multe alte "vedete expirate",ale vremurilor trecute au fost inlocuite cu "clasici contemporani" ca "celebrul tenor"Guta,ca "distinsul sahist"Mutu,ca"marele actor"State de Romania!!! Hai sa lasam mishtourile si sa nu mai fim carcotasi....De fapt eu incerc sa prezint un modest ghid(pentru ca niciodata nu poti fii la curent cu noutatile)pentru domnisoarele,in devenire "PITIPOANCE",iar pentru cele deja in "trend"sper sa fie doar o sursa de inspiratie si de completare a unor lipsuri in incercarea lor de a ajunge "femei de succes".
Incep prin a pune cateva intrebari fregvente pentru "elevele"care au ca scop sa ia examenul de admitere la "Universitatea de Inalta Clasa Sociala BAMBOO"!
-Vrei sa fii fericita,sa iti gasesti barbatul perfect?
-Vrei sa fii in ton(trend)cu moda,sa ai unghiile diabolic de lungi,parfumul si geanta din ultimele colectii de la Milano,Paris,etc.?
-Vrei sa iti pierzi virginitatea si sa intri in randul lumii(ca altfel o sa fii subiectul de discutie al colegelor)?
Nimic mai simplu!!! Impusti doi iepuri deodata! Click si citeste "Literatura pentru puicute".
Daca esti adolescenta si vrei sa nu ai complexe,nu-i problema!Eu(dar in special "dezvoltata"noastra societate)te ajutam.Noua literatura,nu aia de care iti vorbeste "hosca aia de diriga",te invata sa traiesti cum iti doresti.
Iei o carte si incepi sa te cultivi...si usor,usor incerci sa aplici:te pui in pielea divelor blonde de la New York(dar iti recomand sa incepi cu "starurile"autohtone romanesti,nu de alta dar sa fie trecerea mai usoara),incepi sa lacrimezi cand le vezi defiland in limuzine prin Manhattan si visezi la clipa cand o sa apara Fat-Frumos pe un Bugatti Veyron(negru metalizat ca albul e expirat).
Daca esti saraca "Literatura pentru puicute"te invata sa devii bogata.Daca esti de timida sa devii obraznica.Daca esti urata sa intri in"trend"(incep in sfarsit sa vorbesc si eu pe limba cel mai usor inteleasa la noi)...cu prostia,nu-i problema,ea se incadreaza in orice "trend"(deja imi place sa il folosesc).
Stilul e simplu...lejer,nu te doare capul(e deja experimentata si a dat succes,nu s-a plans nici o "puicuta")nici n-adormi,dupa doua pagini(coperta).Iar informatie interesanta,cat cuprinde!Pe ideea "Fata,o sti pe asta...?E cool!Merita citita!Pe bune fata!" Literatura nu moare...dar se transforma!
Mostre de lectii de viata:Mare pary in apartamentul(dupa caz,vila,club,etc.)unui pustan de bani gata! Incredientele distractiei garantate sunt:putin hasis(daca esti incepatoare,pentru avansati canabis si marijuana),ceva alcool,ceva sex...libertare frate!Asta da viata!!! Vrei adrenalina si mai multa,senzatii tari...? Roaga pe unul dintre baieti sa te duca acasa cu masina...cu 200 la bord,senzatia e sigura!...Care bord? La bordul masinii,ca la"bordul cavalerului"e cu mult depasita limita!!!
Sincer,m-am plictisit...si stiu ca "sfaturile"mele sunt deja expirate,trendul deja schimbandu-se de la momentul in care m-am apucat sa scriu si pana in momentul in care ma apropii de sfarsit! Observati ca am facut o obsesie pentru "trend"...foarte tare!Sper sa fie de ajutor cuiva putinele mele sfaturi!!!

P.S:Fericirea creste proportional cu marimea sanilor.La fel si calitatea statutului de care sunte-ti involuntar mandre!!!

3 comentarii:

alexandru pletea spunea...

Faza este ca astea se inmultesc pe zi ce trece...ca Nikita ...am si eu la mine pe blog ceva despre cocalari
http://alexandrupletea-brigadadiverse.blogspot.com/2009/06/daca-prostia-ar-provoca-durere-ne-am.html

Nicole spunea...

Da...shmeker...vorba cuiva:"Nu stiam k Sorin stie sa scrie asa" ;))

HooliganSorin spunea...

Iata ca Sorin uimeste inca o data!